Overslaan en naar de inhoud gaan
Overslaan en naar de hoofdnavigatie gaan
Hoofdnavigatie
Home
Over ons
Publicaties en podcasts
Contact
Zoeken
Hamburger Menu
Verduurzaming consumptie
Binnenkort lees je hier meer over verduurzaming consumptie.
Kruimelpad
Home
Voedseltransitie
Verduurzaming consumptie
Projecten
Project Superlijst
Project Restaurants van morgen
Laatste nieuws
Blijf op de hoogte met de DuurzaamDoor nieuwsbrief
28-03-2024
Vier keer in het jaar versturen wij onze nieuwsbrief. Die staat vol met…
Minder vlees, meer groente, veel minder CO2-uitstoot
17-09-2019
Duurzame restaurants zorgen voor minder CO2-uitstoot.
Welke supermarkt heeft het gezondste en duurzaamste assortiment?
12-09-2019
Voor de realisatie van een verantwoord voedselsysteem worden…
Publicaties
Media name
Thema
- Alle -
Vak van transitiewerker
-CoP Regionale transities
--2019
--2018
-Het nieuwe samenwerken
--Community of Practice
--Leren
--Samenwerken
-Ambtenaren met lef: Versnellen in transitie
-Werkschrift goed werk in duurzaamheidstransities
Rol Energiegemeenschappen
Natuurinclusief bouwen
-Bedrijventerreinen
-Bouwen
-Klimaatbestendig
-Landbouw
Circulaire Economie
-Werkgelegenheid
-Circulair Bouwen
-Sluit de cirkel
Energietransitie
Onderwijs
Voedseltransitie
-Verduurzaming consumptie
-Eigendom en grondgebruik
-Voeding en gezondheid
-Korte keten
-Stadslandbouw
Water
-Water en klimaatadaptatie
-Waterkwaliteit en gezondheid
-Waterveiligheid
-Watereducatie
Over DuurzaamDoor
Onze partners
application/pdf
Factsheet Restaurants van Morgen.pdf
1MB |
17-09-2019
application/pdf
Rapport Restaurants - Klimaatvriendelijk menu binnen handbereik.pdf
1MB |
17-09-2019
application/pdf
Inventarisatie Superlijst_mei 2019.pdf
691kB |
12-09-2019
application/pdf
Voorstudie Superlijst
542kB |
13-05-2019
Delen op